Gostoljubno počutje najdeš, popotnik!

Tam, kjer se popelješ skozi Dob, tam se začenja najlepše področje tega našega konca. Na levo in desno te pozdravijo temnozeleni gozdovi, lepe poti vodijo skozi s soncem obsijane vasi, mimo urejenih domačij…

Sredi te lepote, kjer je bil bog posebno radodaren z njo, je grad Krumperk, je Gorjuša in je Jamarski dom sredi gozdiča na vrhu vzpetine. Mnogo je sledi tod o minulih časih. Tukaj je še živa zgodba o graščakih, o Adamu Ravbarju, celo v prazgodovino se tu najde sled… Gozdovi tod še niso onesnaženi, zato tukaj roke varno segajo po obilici gozdnih darov. Na teh gozdnih poteh domuje mir in varno zavetje, kjer se umiri nagli utrip našega življenja. Sredi te narave, ki sama vabi in veliko ponuja, je Jamarski dom. Lepo, urejeno počivališče je mesto, kjer človeka pričaka prav tisto, kar v taki naravi pričakuje. Gostoljubno počutje najdeš, popotnik! Ljudje, ki delajo tod, ti ga podarijo v obilju. Radi se vračajo na Gorjušo tisti, ki so tod že bili – v mirni naravi izjemne lepote in široke gostoljubnosti. Boš pot na Gorjušo našel tudi ti?

Podrobneje o nas

MARKO RAVNIKAR s.p.
Gorjuša 40, 1233 Dob
Telefon: 01.724.15.77
GSM: 040.646.363
E-pošta: info@jamarskidom.com
Splet: www.jamarskidom.com

Galerija slik

Zakaj izbrati naše gostišče

  • ob petkih in sobotah družabni večeri ob živi glasbi
  • možnost zaključenih družb (do 200 oseb)
  • poročne slovesnosti in nedeljska kosila
  • ogled jame in muzeja

Knjiga gostov

Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila. Namreč v nedeljo sem bila pri vas z družino na kosilu in sem bila več kot zadovoljna z vsem! Absolutno se vračam k vam. 🙂 Lepe praznike.
Š.M.
Leto 2013 smo pričakali kot že nekajkrat – pri vas. Tudi letos. Moramo vas pohvaliti – najprej sprejem domačih, zabavni program, da o izbiri hrane… Čestitamo in se vam zahvaljujemo. SREČNO vam želijo V.O., M.O., D.B. in L.B.
L.B.
Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila za odlično postrežbo, okusno hrano, prijazno osebje in prijeten ambient, ki ste ga ustvarili ob najinem poročnem dnevu. Želim vam vse najlepše še naprej!
D.&P.