Knjiga gostov

Pozdravljeni vsi skupaj, zahvaljujem se za lepo izvedeno postrežbo v soboto, 20.08.2011, ob priliki praznovanja 60-letnice mojega partnerja. Vsi, od prvega do zadnjega ste bili odlični. Posebno se zahvaljujemo Robiju, ki je ves čas pozorno spremljal dogajanje in ustrezal našim željam. Prepričana sem, da se bomo še srečali. Take reference so najboljše, sigurno vas bom pohvalila povsod, enako tako tudi udeleženci praznovanja.
T.P. in M.P.
Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila. Namreč v nedeljo sem bila pri vas z družino na kosilu in sem bila več kot zadovoljna z vsem! Absolutno se vračam k vam. 🙂 Lepe praznike.
Š.M.
POHVALA! Nikjer na svetu ni lepše hrane, postrežbe, prijaznosti, poceni ni tako dobrega – ni – ni nikjer v okolici Slovenije in naokrog. HVALA! (komaj čakam naslednje leto)
P.N.
V tem mesecu smo pri vas praznovali Abrahama in rada bi se zahvalila VAM in celotni ekipi za enkratno zabavo. Zelo dobra in okusna hrana, izvrstna postrežba za največji bombon pa je poskrbela gospa Nada, ki je naredila ta pravo vzdušje. Res ste najboljša ekipa, ostanite taki in radi se bomo vračali k vam. Z veseljem bom pohvalila vaše delo. Lep pozdrav in še enkrat HVALA HVALA!
D.B.
Leto 2013 smo pričakali kot že nekajkrat – pri vas. Tudi letos. Moramo vas pohvaliti – najprej sprejem domačih, zabavni program, da o izbiri hrane… Čestitamo in se vam zahvaljujemo. SREČNO vam želijo V.O., M.O., D.B. in L.B.
L.B.
Spoštovani! Z družbo smo pri vas praznovali rojstni dan in smo bili s strežbo zelo zadovoljni, zato smo se odločili, da se vam pisno zahvalimo za vašo gostoljubnost in prijaznost! V upanju, da boste še naprej ostali taki kot ste, da se bomo še naprej vračali k vam. Lep pozdrav.
B.S.
Spoštovani! Iskrena hvala za dobro postrežbo, okusno hrano in prijetno druženje ob najinem poročnem dnevu. Se še vrnemo!
H. in B.